Bosco Luka Krajnović Ribola Kaštela

Protiv Samobora zaključujemo prvi dio natjecanja

Dvobojima 11. kola završava prvi krug Prve muške košarkaške lige. Ovaj vikend Bosco ide u goste susjednom Samoboru, a susret je najavio Luka Krajnović koji je u prošlom ogledu protiv Kaštela postigao čak 27 koševa i time bio najbolji igrač.

Iskreno, meni je u prošloj utakmici bilo važno da smo pobijedili nego da sam dobio titulu prvog strijelca. Nažalost, nismo uspjeli u tome. Protiv Samobora
pokušat ćemo ispraviti pogreške
iz utakmice sa Kaštelima,

rekao je Luka Krajnović.

Bosco bi pobjedom imao omjer 8-3 i 19 osvojenih bodova, čime bi se na najljepši mogući način oprostio od prve trećine prvenstva.

– Želimo pozitivno završiti prvu trećinu sezone. Ući ćemo jako i dati sve od sebe za pobjedu u Samoboru, dodao je Luka. Nakon Samobora slijedi gostovanje u Zadru kod Jazina i Hermes Analitica kod kuće. Krajnović je o tome kazao:

– Jazine su vrlo dobra momčad i uvijek je teško igrati u Zadru. Što se Hermesa tiče, želimo uzvratiti za onaj poraz iz prve utakmice u Ciboni. Spremamo se za posljednja tri prvenstvena nastupa i to je to.

Početak je u 18 sati, a Izravan prijenos je na:

 

U akciji su seniori Univers Bosca i kadeti Bosca. Vrijedi izdvojiti njihove utakmice. U desetom kolu Druge muške košarkaške lige Centar Univers Bosco sutra gostuje u Zaprešiću kod Fortune. Igra se u Sportskoj dvorani Zaprešić, a početak je također u 18 sati.

Univers Bosco momčad Rudeš

U 12. kolu Prve kadetske košarkaške lige Bosco u nedjelju dočekuje Podsused. Odigrat će se u Sportskoj dvorani Boško Božić-Pepsi s početkom u 20 sati i 30 minuta.

Bosco kadeti Cibona

Dečki, sretno i idemo upisati nove pobjede!

Matej Kalem

 

Audio zapis izjave Luke Krajnovića: