Bosco Leon Šljivarić Jazine

Novi prvenstveni izazov protiv Ribole

Nakon uvjerljive gostujuće pobjede nad Medveščakom, Bosco ovog vikenda ima novi prvenstveni izazov. Gost Sportske dvorane Boško Božić-Pepsi je Ribola Kaštela, a radi se o dvoboju desetog kola Prve muške košarkaške lige. Susret je najavio igrač Bosca Leon Šljivarić.

Ozračje u momčadi je odlično. Dobro smo trenirali, a za Ribolu Kaštelu pripremamo se kao za svakog drugog protivnika u ovoj ligi. Najvažnije je da ostanemo na drugom mjestu u poretku, čime bi nastavili pratiti lidera Hermes Analiticu,

kazao je Leon Šljivarić.

Početak je u 16 sati. Prijenos se može pogledati na:

 

Prije seniora, ovaj vikend nastupaju kadeti Bosca. U 11. kolu Prve kadetske košarkaške lige sutra protiv Dinama u gostima love četvrtu uzastopnu pobjedu, koja donosi ostanak među prve tri momčadi u poretku i nastavak praćenja vodećeg dvojca CibonaCedevita Junior. Igra se u Sportskoj dvorani Osnovne škole Rudeš s početkom u 13 sati i 15 minuta.

Sredinom sljedećeg tjedna juniori Bosca su na košarkaškoj pozornici. U drugom kolu Prve juniorske košarkaške lige (poredak od 1. do 8. mjesta) gostuju kod Cedevite Junior i traže drugu pobjedu zaredom. Odigrat će se u srijedu, 1. prosinca u Domu košarke Cedevita. Početak je u 20 sati i 30 minuta.

Sretno seniorima i mlađim kategorijama Bosca!

Matej Kalem