Veselimo se još jednoj utakmici protiv ozbiljno posložene ekipe Kvarnera

Poslije slavlja na “gostovanju“ kod susjednog Zagreba u prošlom kolu, Bosco ovaj vikend ima novi prvenstveni izazov. U Sportsku dvoranu Boško Božić-Pepsi sutra dolazi Kvarner 2010 iz Rijeke (18. kolo Prve muške košarkaške lige). Dvoboj je najavio Mihael Tomić, koji inače igra na poziciji krilnog centra.

Kvarner 2010 je momčad, koja nije daleko od nas u poretku i mislim da ima ambicije za gornji dom odnosno doigravanje. Isto tako ima nekoliko iskusnih igrača, koje ćemo trebati zaustaviti ako želimo pobijediti. Moramo pokazati karakter i više energije, nego u prethodne dvije utakmice,

najavio je Miha. O prvom međusobnom susretu, koji je odigran u Rijeci kratko je kazao:

– Na gostovanju u Rijeci nisam bio prisutan zbog korone tako da ne mogu baš puno reći o tome.

Posljednja gostujuća pobjeda Kvarnera 2010 dogodila se upravo u Trnskom. Tomić se osvrnuo na to i ujedno zaključio:

– Kvarner 2010 je zadnju utakmicu u gostima dobio upravo protiv sada već bivšeg Zapruđa. Njima je to sigurno motiv više da traže pobjedu protiv nas. Međutim, ne smijemo si dopustiti lagan ulazak niti da oni pomisle na pobjedu protiv nas.

Početak je u 20 sati, a prijenos pogledajte na:

 

Ogled četvrtog kola Jedinstvene kadetske košarkaške lige BoscoStoja trebao se odigrati sutra u Domu košarke Cedevita s početkom u 17 sati. Međutim, odgođen je zbog nekoliko pozitivnih nalaza na koronavirus u momčadi iz Pule.

Ovog vikenda nastupa Univers Bosco, koji je u nedjelju domaćin Dugom Selu (14. kolo Druge muške košarkaške lige Centar). Igra se u Sportskoj dvorani Pešćenica s početkom u 19 sati i 45 minuta.

Sretno Boscu i Univers Boscu!

Matej Kalem