Uvjerljivom pobjedom u Puli ostali smo u igri za plasman među prve četiri momčadi

U Sportskoj dvorani Stoja u Puli sučelili su se Stoja i Bosco (13. kolo Jedinstvene kadetske košarkaške lige). Uvjerljiva pobjeda od čak 40 razlike i nova dva boda pripala su igračima trenera Pavela Sovulja (62:102).

Poslije prve četvrtine imali smo +8 (16:24), da bi na odmor otišli sa +20 (33:53). Nastavak je bio samo formalnost što se rezultata tiče. Upisali smo drugu pobjedu zaredom i ujedno četvrtu gostujuću u nizu. Kronološki su svladani Šibenka, Sonik Puntamika, Vrijednosnice Osijek i Stoja.

Naš prvi strijelac bio je Ivor Vušak sa 20 koševa. Pratili su ga Tin Tikveša sa 17 poena i Marat Kos sa 16 ubačaja.

Utakmica, koju smo kontrolirali od početka do kraja. Kako je išla kraju, rezultatska prednost sve je više rasla. Igrači sa manjom minutažom dobili su svoju priliku. Najvažnije je da smo se bez puno stresa i prevelikog umora vratili u Zagreb sa dva boda. Idemo se pripremiti za sljedeće utakmice. Što se omjera pobjeda i poraza tiče, zadovoljan sam,

osvrnuo se trener Bosca Pavel Sovulj.

Statistika se može pronaći na poveznici.

Na proljetne praznike odlazimo sa 9 pobjeda i 4 poraza u 13 odigranih susreta (22 boda). Iduća utakmica nam je protiv Marsonije kod kuće (14. kolo), a na rasporedu je tek 23. travnja.

Bosco, čestitke i sretno dalje nakon Uskrsa!

Matej Kalem