Protiv Ribole Kaštele nesretno smo izgubili u zadnjim sekundama

U Sportskoj dvorani Sokolana odigran je dvoboj šestog kola Prve muške košarkaške lige za prvaka između Ribole Kaštele i Bosca. Nažalost, upisali smo poraz u praktički zadnjoj sekundi (83:80).

U prvoj četvrtini imali smo četiri koša zaostatka (21:17), da bi drugu četvrtinu dobili 21:16 i na odmor otišli sa +1 (37:38). Nastavak je bio neizvjestan i zanimljiv u rezultatskom smislu, a na samom kraju susreta presudila je trica koja je domaćinu donijela pobjedu. Ovim porazom prekinuli smo niz od tri uzastopne pobjede (Omiš Čagalj Tours, Hermes Analitica, Dubrovnik).

Naš najbolji strijelac bio je Luka Babić sa 20 poena.

Imali smo drugo teško gostovanje u četiri dana i na kraju odlučila je njihova trica sa zvukom sirene. Što se Dinama tiče, imat ćemo više vremena za pripremu utakmice. Sigurno je da će biti neizvjesno do kraja Lige za prvaka, ali idemo utakmicu po utakmicu,

izjavio je igrač Bosca Petar Babić.

Boscovu statistiku možete pogledati ovdje, a FIBA-inu na poveznici, dok je snimka utakmice dostupna na:

 

Bez obzira na poraz, ostali smo na drugoj poziciji u poretku sa omjerom 20-8 (48 bodova). Sljedeći ogled imamo protiv Dinama u Sportskoj dvorani Boško Božić-Pepsi (sedmo kolo). Na rasporedu je u srijedu, 20. travnja s početkom u 20 sati.

Bosco, šteta i sretno dalje!

Matej Kalem