Univers Bosco Mihael Linde Ivanić

Univers Bosco porazom zaključio kalendarsku godinu

Univers Bosco odigrao je posljednju prvenstvenu utakmicu što se ove kalendarske godine tiče. U 11. kolu Druge muške košarkaške lige Centar dočekao je Ivanić. Igralo se u Sportskom centru Univers pošto je Sportska dvorana Boško Božić-Pepsi bila zauzeta zbog malonogometnog turnira Kutija Šibica. Nažalost, konačan rezultat nije bio povoljan za naš mladi seniorski sastav kojeg je s klupe vodio Petar Babić. Završilo je 96:87 za suparničku momčad. Prvo ime u našoj ekipi bio je Mihael Linde sa 20 koševa. Pratili su ga Leon Šljivarić sa 18 poena i Marino Macan sa 15 ubačaja.

Otvaranje je bilo dobro, ali u drugoj i trećoj četvrtini smo se previše opustili. Ivanić je preiskusna momčad, koja nas je kaznila u svakom pogledu. Ne mogu biti zadovoljan sa zalaganjem svojih igrača jer je bilo previše oscilacija. Igrači moraju razmisliti što žele, ali drago mi je što se ovakve utakmice dogode jer to je primjer gdje su, što su i koliko moraju raditi,

izdvojio je trener Universa Pero Babić.

Osvrnuo se na omjer od 2 pobjede i 9 poraza (13 osvojenih bodova) s kojim definitivno ne može biti zadovoljan.

– Naravno da nismo zadovoljni, ali radit ćemo koliko možemo i pokušati se dizati iz utakmice u utakmicu, zaključio je Babić.

Nastavak natjecanja predviđen je za 22. siječnja sljedeće godine.

Matej Kalem