Protiv Međimurja i Marsonije ostvarili smo dvije uvjerljive pobjede u JKL

Bosco je u nešto više od 24 sata imao dvije uzastopne utakmice u Jedinstvenoj kadetskoj košarkaškoj ligi. Suparnici su bili Međimurje (15. kolo) i Marsonia (nadoknada iz 14. kola) te je povezao dva slavlja. U Dvorani I. Osnovne škole Čakovec završilo je 84:50, a u SD Sutinska vrela čak +55 (100:45). U prvoj uvjerljivoj predstavi protiv Međimurja naš najbolji strijelac bio je Tin Tikveša sa 18 poena. U drugoj protiv Marsonije izdvojio se Ivor Vušak, koji je ostvario 19 ubačaja. Trener kadetskog sastava Pavel Sovulj je nakon sraza sa Marsonijom istaknuo:

Dvije utakmice, koje su bile lakše. U obje imali smo problema u prvoj četvrtini dok nismo uhvatili ritam. Kada smo došli do ritma, dokazali smo da je kvaliteta na našoj strani i na kraju lagano slavili.

O Ciboni je kratko izdvojio:

-To će biti potpuno druga priča i trebamo se dobro pripremiti.

Boscovu statistiku protiv Međimurja možete pogledati ovdje, a FIBA-inu na poveznici, dok je snimka utakmice dostupna na:

 

Statistiku Bosca protiv Marsonie možete pogledati ovdje, a FIBA-inu na poveznici.

U poretku nalazimo se na četvrtom mjestu sa omjerom 11-4 (26 bodova). U subotu, 7. svibnja dočekujemo Cibonu (16. kolo). Igra se u Sportskoj dvorani Boško Božić-Pepsi s početkom u 12 sati.

Bosco, čestitke i sretno do kraja natjecanja!

Matej Kalem