Protiv Dinama juniori traže prvu ovogodišnju pobjedu

Poslije zimske stanke branitelj juniorske bronce Bosco vraća se obvezama u Prvoj juniorskoj košarkaškoj ligi. Gost Sportske dvorane Boško Božić-Pepsi je Dinamo u okviru šestog kola ovog natjecanja, a susret je najavio trener Petar Babić.

Definitivno će se osjetiti odlazak našeg najboljeg igrača i kapetana Luke Krajnovića, ali to ne znači da ćemo oslabljeni ući u utakmicu. Tražit ćemo pobjedu kao uvijek, ali od svojih igrača tražim fokus i koncentraciju u obrani te energiju, koju ćemo morati držati svih 40 minuta kako bi svladali Dinamo.

Osvrnuo se na formu Dinama, koji je u četiri odigrana ogleda ostvario 50% uspješnosti – dvije pobjede (Gorica, Hermes Analitica) i dva poraza (Medveščak, Cibona), što mu je donijelo šesto mjesto u poretku sa 6 bodova.

– To apsolutno ništa ne znači jer iznenađenja su uvijek moguća, pogotovo u mlađim kategorijama. Međutim, potrudit ćemo se da nam se iznenađenje ne dogodi, zaključio je Babić.

Igra se sutra s početkom u 21 sat. Vrijedi istaknuti kako se Bosco nalazi na četvrtoj poziciji sa omjerom 3-1 i 7 bodova.

Dečki, sretno!

Matej Kalem