Novi izazov protiv Cedevite Junior

Poslije pobjede protiv zadarske Puntamike i uspješnog povratka u Jedinstvenu kadetsku košarkašku ligu, Bosco ovaj vikend ima novi izazov – gostovanje kod Cedevite Junior. Derbi drugog kola ovog natjecanja kratko je najavio trener Pavel Sovulj.

Cedevita Junior je jedan od glavnih kandidata za osvajanje medalje u kadetskoj konkurenciji. To je momčad, koja ima ulogu favorita u ovoj utakmici. Mi imamo probleme sa ozljedama nekih igrača. Međutim, idemo odigrati najbolje što možemo i ono što je dobro je kako nemamo pritisak. Igrat ćemo čvrsto u obrani i opušteno u napadu. Ako nam se ukaže prilika, pokušat ćemo pomrsiti račune Cedeviti Junior i uzeti 2 boda.

Igra se sutra u Domu košarke Cedevita. Početak je u 17 sati.

Vrijedi istaknuti kako je utakmica petog kola Prve juniorske košarkaške lige GoricaBosco, koja se trebala odigrati također sutra u GSD Velika Gorica s početkom u 10 sati i 30 minuta odgođena zbog izolacije i samoizolacije igrača Gorice. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) ne može se objaviti identitet osoba zaraženih koronavirusom.

Sretno kadetskom sastavu i nadamo se novoj pobjedi!

Matej Kalem