Kadeti Bosca idu u Šibenik i Zadar po nove pobjede

Bosco ovaj tjedan ima gostujući maraton što se Jedinstvene kadetske košarkaške lige tiče. Prvo ide u Šibenik na oproštaj od prvog (Šibenka, deveto kolo), a nakon toga u Zadar na otvaranje drugog kruga natjecanja (Sonik Puntamika, deseto kolo). Obje utakmice najavio je trener Pavel Sovulj.

Prvi dio sezone zaključujemo u Šibeniku. Šibenka je solidna momčad sa dosta oscilacija, a dokaz tome su rezultati. Međutim, na Baldekinu neće biti lako i moramo dati sve od sebe. Imali smo dovoljno vremena za pripremu, ali čekaju nas dva teška gostovanja u samo 48 sati u kojima moramo pokazati svoje najbolje izdanje ove sezone. Nemamo pravo na kiks i na jug Hrvatske idemo odigrati muški, dati sve od sebe te pokazati što znamo.

Protiv Šibenke kvaliteta je na našoj strani. Što se Sonika tiče, to je sastav koji je objektivno jači od Šibenke. Tu će nam trebati energije, koncentracije i znanja da bismo ostvarili pozitivan rezultat. Ovo je jako važan tjedan za nas u kojem možemo puno dobiti ili izgubiti sa ove dvije utakmice.

Dvoboj Šibenka – Bosco igra se u petak, 18. ožujka u Sportskoj dvorani Baldekin s početkom u 14 sati. Susret Sonik Puntamika – Bosco na rasporedu je u nedjelju, 20. ožujka u dvorani Jazine (početak također u 14 sati).

Bosco, sretno!

Matej Kalem