Bosco juniori Medveščak

Juniori Bosca sa 105 koševa uvjerljivi protiv Medveščaka

Bosco je u Sportskoj dvorani Boško Božić-Pepsi bio domaćin Medveščaku. To je bio susret trećeg kola Prve juniorske košarkaške lige. Igrači trenera Petra Babića nadigrali su suparnika sa čak 38 koševa razlike (105:67) i zabilježili drugu pobjedu uz jedan poraz nakon tri odigrana ogleda. U poretku to je drugo mjesto sa 5 osvojenih bodova.

Poslije prvih 20 minuta vodili smo 39:31. Pitanje pobjednika bilo je riješeno u trećoj četvrtini, koju smo dobili 29:15 (ukupno je bilo 68:46). Posljednjih deset minuta bilo je samo formalnost što se rezultata tiče. Marino Macan sa 18 poena bio je najbolji akter. Pratili su ga Mihael Tomić i Luka Krajnović sa 15 ubačaja.

U sljedećem, četvrtom kolu ponovno smo kod kuće – gost Trnskog je Dubrava. Odigrat će se u srijedu, 15. prosinca s početkom u 21 sat.

Bosco kadeti

Nakon nastupa juniorskog sastava, kadetska momčad sutra gostuje kod Dubrave povodom osmog kola Prve kadetske košarkaške lige. Igra se u Sportskoj dvorani Dubrava, a početak je u 20 sati i 15 minuta. Vrijedi podsjetiti kako se kadeti koje vodi Pavel Sovulj nalaze na četvrtoj poziciji sa 7 pobjeda i 4 poraza, što znači 18 bodova. U Jedinstvenu kadetsku ligu plasirat će se prve tri ekipe.

Bravo za juniore i sretno kadetima!

Matej Kalem