Univers Bosco Pavel Sovulj

Još jedan prvenstveni poraz za Univers Bosco

Univers Bosco je proteklog vikenda odigrao četvrti uzastopni domaći dvoboj. Suparnik u okviru šestog kola Druge muške košarkaške lige Centar bile su Sesvete. Susret je odigran u Sportskoj dvorani Boško Božić-Pepsi, a slavlje je otišlo na stranu protivnika (57:74).

Poslije prvog poluvremena bili smo na dostižnih osam koševa zaostatka (29:37). U nastavku gostujuća momčad riješila je pitanje pobjednika i utakmicu mirno privela kraju. Naš najefikasniji igrač bio je Mihael Linde sa 24 poena.

Opet smo imali loš ulazak u utakmicu. Sesvete su to iskoristile i odmah na početku otišle na 15-ak koševa razlike. Nekoliko puta približili smo se na manji zaostatak, ali iskustvo i kvaliteta s njihove strane nisu dopustili da ostvarimo pozitivan rezultat. Čestitam Sesvetama na zasluženoj pobjedi,

izjavio je trener Univers Bosca Pavel Sovulj.

Univers Bosco je četiri domaća ogleda zaredom (Mladost, Novi Zagreb, Podsused, Sesvete) zaključio bez pobjede, odnosno sa četiri poraza u nizu. Međutim, ostao je na desetom mjestu u poretku (omjer 1-5 i 7 osvojenih bodova). Prilika za prekid negativnog niza rezultata nudi se već ovaj vikend. U sklopu sedmog kola igrači trenera Pavela Sovulja idu u goste Zrinjevcu 1937. Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 14. studenoga s početkom u 18 sati.

Matej Kalem