Bosco Mihael Tomić Jazine

Protiv Omiša idemo maksimalno

Poslije prvog gostujućeg trijumfa protiv Kvarnera 2010, Bosco ovaj vikend ide po treću uzastopnu pobjedu. Gost Sportske dvorane Boško Božić-Pepsi je Omiš Čagalj Tours u sklopu osmog kola Prve muške košarkaške lige. Dvoboj je najavio igrač Bosca Mihael Tomić.

Omiš je ozbiljna momčad. Prošle godine imali smo velikih problema kada smo gostovali kod njih. Koliko sam primijetio, njihov roster nije toliko izmijenjen. Protiv Omiša moramo odigrati dobro i moramo se boriti kao sa svakom drugom ekipom u ovoj ligi,

istaknuo je igrač Bosca Mihael Tomić.

Osvrnuo se na prethodni susret Omiša protiv Hermes Analitice.

– Omiš je izgubio od kluba iz Zagreba. Zbog toga mislim da će u Trnskom tražiti „osvetu“. Međutim, mi moramo pokazati karakter i da smo bolji od njih jer to je jedini način da dođemo do slavlja, dodao je Miha.

Pobjeda donosi ostanak na trećem mjestu u poretku.

-Treće mjesto nam je izuzetno važno, ali mi želimo ići prema samom vrhu, zaključio je Tomić.

Početak je u 16 sati, a izravan prijenos pogledajte na:

 

Osim seniora Bosca, ovaj vikend nastupaju kadetska ekipa, ali i seniori i kadeti Univers Bosca. U okviru devetog kola Prve kadetske košarkaške lige Bosco sutra dočekuje Cibonu. Igra se u Sportskoj dvorani Boško Božić-Pepsi s početkom u 19 sati i 30 minuta.

Bosco kadeti

U sedmom kolu Druge muške košarkaške lige Centar Univers Bosco u nedjelju gostuje kod Zrinjevca 1937. Odigrat će se u dvorani 3 Doma sportova, a početak je u 18 sati.

Univers Bosco momčad

U osmom kolu Treće kadetske lige kadeti Univers Bosca u subotu gostuju kod vršnjaka u Dugom Selu. Početak utakmice je u 10 sati i 15 minuta.

Univers Bosco kadeti momčad

Sretno svim momčadima i nadamo se pobjedama!

Matej Kalem