Bosco uvjerljiv protiv Međimurja za nastavak pozitivnog niza rezultata

Bosco je ugostio Međimurje u sklopu šestog kola Jedinstvene kadetske košarkaške lige. Igralo se u Sportskoj dvorani Boško Božić-Pepsi, a pobjeda od čak 52 koša razlike pripala je nama (107:55).

Prva četvrtina završila je izjednačeno (21:21). Drugu četvrtinu dobili smo 38:8 tako da se na odmor otišlo sa 30 poena prednosti (59:29). Nastavak je bio samo odrađivanje posla što se rezultata tiče, čime smo upisali treću uzastopnu pobjedu (Vrijednosnice Osijek, Marsonia, Međimurje).

Marat Kos sa 26 i Ivor Vušak sa 25 ubačaja bili su naši najbolji strijelci.

Osim prve četvrtine, sve ostalo bilo je odlično. U prvoj četvrtini ušli smo opušteno, ali kvaliteta je bila na našoj strani. Čim smo ozbiljno pristupili utakmici, rezultat je bio na našoj strani. U drugoj četvrtini dignuli smo razinu obrane te se sa laganim koševima i otvorenim šutevima odvojili na veću rezultatsku razliku tako da je drugo poluvrijeme bilo samo formalnost,

izjavio je trener Bosca Pavel Sovulj.

Statistika se može pronaći na poveznici.

U poretku Bosco se nalazi na petom mjestu sa omjerom 4-1 i 9 bodova. U sljedećem, sedmom kolu gostuje kod vodeće i neporažene Cibone. Odigrat će se u nedjelju, 27. veljače u Košarkaškom centru Dražen Petrović s početkom u 15 sati.

Dečki, bravo!

Matej Kalem