Bosco Luka Krajnović

S Dinamom u borbu za vrh

Poslije dvije uvjerljive domaće pobjede protiv Dubrovnika i Amfore, Bosco ovaj vikend igra derbi petog kola Prve muške košarkaške lige s gradskim suparnikom Dinamom. Utakmica se igra u Košarkaškom centru Dražena Petrovića. Nakon četiri odigrana kola obje momčadi imaju omjer 3-1 i sedam osvojenih bodova. Ogled je najavio igrač Bosca Luka Krajnović.

Cijeli tjedan pripremamo se za utakmicu s Dinamom. To nam je bitna utakmica, jer Dinamo je jaka momčad i bit će to izvrsna provjera naših mogućnosti. Spremni smo za utakmicu koju će vjerojatno pratiti gledatelji i navijači BBB,

rekao je Luka Krajnović.

Ako Bosco pobijedi, priključio bi se vodećoj ekipi Hermes Analitica (koja ima maksimalan učinak: 4-0, odnosno osam bodova).

– Nama je cilj biti što bolje plasirani i potrudit ćemo se da to ostvarimo – dodao je Luka.

Osvrnuo se na susret polufinala regije Centar u sklopu Kupa Krešimira Ćosića u kojem je Dinamo krajem rujna pobijedio Bosco u Trnskom (bilo je 72:65). U Ciboni se nudi prilika za “popravnim ispitom” u rezultatskom smislu.

– Potrudit ćemo se da odigramo najbolje što možemo. Pri tome mislim na popravak nekih stvari iz prošle utakmice u Kupu. Ako u tome uspijemo možemo pobijediti, zaključio je Krajnović.

Početak je u 15 sati i 30 minuta. Prijenos možete pronaći na YouTube kanalu Dinama.

Osim seniorskog sastava u akciji su kadeti i Univers Bosco. Zanimljivo, obje će ekipe igrati sa susjednom Mladosti. U šestom kolu Prve kadetske košarkaške lige Bosco dočekuje Mladost. Igra se u Sportskoj dvorani Boško Božić-Pepsi 23. 10. s početkom u 19 sati i 30 minuta. U četvrtom kolu Druge muške košarkaške lige Centar Univers Bosco će ugostiti Mladost u nedjelju 24. 10. u dvorani Boško Božić-Pepsi s početkom u 14 sati i 15 minuta.

Sretno svima i nadamo se novim pobjedama!

Matej Kalem