Protiv Maksimira vraćamo se obvezama u Drugoj muškoj ligi Centar

Nakon zimske stanke, naša razvojna seniorska momčad Univers Bosco vraća se u natjecateljski ritam. U 12. kolu Druge muške košarkaške lige Centar dočekuje sastav Maksimira. Prvo prvenstveno sučeljavanje u 2022. godini najavio je igrač Universa Mihael Tomić.

Prvi dio sezone završio je tako kako je završio, ali nećemo se vraćati na to nego ćemo se potruditi da pobijedimo svaku utakmicu. Stiglo nam je nekoliko novih igrača, a posebno bih istaknuo Damira Mijića i Hrvoja Gašparca koji su dosta iskusni igrači. Oni će nam sigurno pomoći da se dignemo iz ponora u koji smo upali i da uhvatimo neko više mjesto u poretku.

O Maksimiru istaknuo je sljedeće:

– Prije svega, počet ću od sebe jer u prvoj međusobnoj utakmici nisam igrao protiv njih. Međutim, tamo su igrači koje poznajem i koji su igrali prošle sezone u Boscu. Pri tome mislim na Filipa Vargu Brzicu i Luku Mohača. Čuo sam da su oni doveli nova pojačanja. U svakom slučaju, nadam se zanimljivoj utakmici i dobrom otvaranju drugog dijela natjecanja s naše strane, zaključio je Tomić.

Igra se sutra u Sportskom centru Univers. Početak je u 20 sati i 25 minuta.

Dečki, sretno i po prvu pobjedu u ovoj godini!

Matej Kalem