Bosco protiv Medveščaka po prolaz u polufinale

Sutra u Sportskoj dvorani Osnovne škole Ivana Filipovića sučeljavaju se Medveščak i Bosco. Riječ je o susretu drugog kola (četvrtfinala) regije Centar u okviru Kupa Krešimira Ćosića. Igrač Bosca Ante Krapić najavio je ogled protiv ZG susjeda.

Protiv Medveščaka već smo igrali u prijateljskoj utakmici. Bilo je čak lakše od očekivanog, ali ne mislim da će tako biti u službenoj. Očekujem potpuno drugačiju utakmicu jer Medveščak se uigrao, a dokaz tome je njihova uvjerljiva pobjeda u prvom kolu Kupa. To nam ne daje za pravo da smo mi ekstra-favoriti. Sa klupe vodi ih iskusni trener. Nadam se dobroj utakmici i pobjedi,

rekao je Ante Krapić.

Osvrnuo se na pobjedu protiv Kvarnera 2010 u prijateljskom obračunu.

Ako ne uđemo dobro, imamo problem tijekom cijele utakmice. Otvorili smo katastrofalno, ali borbenost i karakter su jedini put kroz koji možemo ići da se borimo i da damo maksimum na svakoj utakmici, zaključio je Krapić.

Početak je u 12 sati i 15 minuta.

Osim seniora, u akciju kreću kadeti. U Sportskoj dvorani Boško Božić-Pepsi danas se sastaju Bosco i Dubrava. Radi se o utakmici prvog kola nove sezone Prve kadetske košarkaške lige. Početak je u 18 sati i 15 minuta.

Dečki, sretno!

Pripremio: Matej Kalem