Pred nama je 4. kolo HT Premijer lige za ostanak. U Košarkaškoj dvorani  Dražen Petrović ove nedjelje odigrat će se dvoboj sa samog vrha ljestvice ove lige.

Luka Krajnović

Pred nama je 4. kolo lige za ostanak, a slijedi nam teško gostovanje protiv Dinama, vodeće momčadi na ljestvici za ostanak.

Nije bilo mnogo vremena za opuštanje, s obzirom da je u ovom tjednu već odigrano i 3. kolo, u kojem je Bosco slavio protiv Gorice. 4. kolo donosi nam dvoboj sa vodećom momčadi lige za ostanak, KK Dinamom.

Ukupno gledano, u ovoj sezoni DInamo  je došao na dvoznamenkasti broj pobjeda (10), dok je Bosco ukupno slavio 8 puta.
Što se tiče ovosezonskih međusobnih okršaja, svaka ekipa je slavila na domaćem terenu, pa je tako Dinamo u 3. kolu slavio rezultatom 107:89, a Bosco u 14. kolu 111:105.


Luka Krajnović 

U prošloj utakmici pokazali smo borbenost i došli do bodova. U ovoj fazi natjecanja svaka nam je pobjeda jako važna, a sigurno nam neće biti lako protiv momčadi poput Dinama koja ima jake pojedince kao što su Novačić, Vučić i Vručinić. Iz Sinja su se vratili sa pobjedom protiv Alkara i imaju 2 pobjede u nizu, te su svakako neugodan protivnik, ali mi smo se kvalitetno pripremali te sam uvjeren u pozitivan rezultat.“

Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 2. travnja 2023., u košarkaškom centru „Dražen
Petrović“, Savska cesta 30, s početkom u 17 sati, a pratiti se može na HKS TV-u.

Za KK Bosco piše Ivan Podrug