U 3. kolu HT Premijer lige za ostanak sve utakmice biti će odigrane ove srijede, 29. ožujka. U goste Boscu, na Trnsko, dolazi KK Gorica. Bosco je do sada u ovom dijelu natjecanja upisao po jednu pobjedu i poraz, dok je Gorica u oba kola slavila.

Treće kolo lige za ostanak, nakon prva dva kola imamo po pobjedu i poraz, s obzirom da smo oba puta bili gosti mislim da možemo biti zadovoljni.

Mladen Primorac

U dosadašnjim ogledima sa Goricom u regularnom dijelu prvenstva obje pobjede su pripale Boscu. U 4. kolu rezultat je na Trnskom bio 82:78, dok smo u 15. kolu u Gorici odnijeli pobjedu rezultatom 67:73.

 

Najavu nam je dao Mladen Primorac:

Večeras nam dolazi Gorica, ekipa koja se digla puno u odnosu na početak sezone i sigurno će biti jako teško doći do pobjede. U prva dva susreta smo ih pobijedili, očekujem da će biti dodatno motivirani da nam uzvrate za te poraze, s druge strane mi moramo braniti domaći teren ukoliko želimo uploviti u mirnije vode sto se tiče ostanka u ligi.

 

Gorica je iskusna momčad, puno dobrih individualaca, istaknuo bih tu Juru Gunjinu i Karla Uljarevića. Ostvarili su dvije pobjede u ligi za ostanak, i slavili su u zadnja dva susreta regularnog dijela prvenstva pa moramo maksimalno koncentrirani ući u utakmicu i nametnuti ritam igre.

 

Utakmica je na rasporedu u srijedu 29. ožujka 2023. u Zagrebu, dvorana „Boško Božić Pepsi“, s početkom u 18:00 sati, a pratiti se može na Sportskoj televiziji.

za KK Bosco piše Ivan Podrug