Protiv Ribole Kaštele pobjedom otvoriti Ligu za prvaka

Nakon dva tjedna pauze Bosco se vraća prvenstvenim obvezama. U prvom kolu Prve muške košarkaške lige za prvaka sutra dočekuje Ribolu Kaštelu. Ogled je najavio igrač i kapetan Luka Katura.

-Mogu reći da smo relativno spremni za utakmicu jer imamo nekih problema pa ćemo vidjeti u kakvom sastavu ćemo izaći. Kako god bilo, spremni smo, pripremit ćemo se i dati sve od sebe da pobijedimo. Odmorili smo se nakon završetka regularnog dijela sezone.

Krajem studenog prošle godine Ribola Kaštela je u Trnskom pobijedila 95:92 tako da se Boscu nudi prilika za rezultatsku osvetu.

– Nudi nam se šansa za revanš, iako smo svjesni da je Ribola Kaštela dobra, kvalitetna i široka momčad koja ima dosta pojedinaca što se participacije tiče.

Bosco je drugi sa omjerom 17-5 i pobjedom bi se malo udaljio od Ribole Kaštele, koja je peta sa 15-7.

– Cilj nam je udaljiti se od njih po broju pobjeda. U svaku utakmicu ulazimo s nadom da pobijedimo, a cilj nam je da odigramo što veći broj utakmica.

Komentirao je činjenicu da prve dvije momčadi u poretku idu u doigravanje za HT Premijer ligu.

– Bit će neizvjesno jer ima momčadi, koje su se pojačale i imaju ambiciju ići u doigravanje. U svakom slučaju, Liga za prvaka bit će zanimljiva, zaključio je Katura.

Početak je u 16 sati, a prijenos možete pogledati na:

 

Bosco, sretno!

Matej Kalem