Bosco Ante Smolić Jazine

Po pobjedu u zagrebačkom derbiju

U Sportskoj dvorani Boško Božić-Pepsi sutra (29. listopada) sastat će se dvije momčadi koje svoje domaće dvoboje igraju upravo u TrnskomBosco i Zapruđe. To je prvi susret šestog kola Prve muške košarkaške lige, a najavio ga je igrač Bosca Ante Smolić.

Prije svega, čeka nas zagrebački derbi. Zapruđe je iskusna momčad koja praktički nema mladog igrača. Nadam se našoj pobjedi i da ćemo ispraviti pogrješke iz utakmice protiv Dinama,

rekao je Ante Smolić.

Pobjeda bi donijela iskupljenje nakon poraza od Dinama.

– Sezona je tek počela. U svaku utakmicu ulazimo s namjerom da igramo sve bolje i da pobijedimo čime bismo upisali nova dva boda, istaknuo je Ante.

Pobjeda donosi ostanak u gornjem domu tablice, odnosno među prvih šest sastava. Isto tako donijela bi priključak za vrh, gdje se trenutačno nalaze Hermes Analitica i Dinamo.

– Mi gledamo prema vrhu iako smo ekipa s dosta mladih igrača. Nadam se da će bodovi ostati u Trnskom, na našem kontu, zaključio je Smolić.

Početak je 29. listopada u 16 sati, a izravan prijenos pogledajte na:

 

Osim seniora kadeti Bosca ovaj tjedan imaju dva prvenstvena ispita. Prvi je večeras, 28. listopada, protiv Akademije Mrav u Sportskoj dvorani Osnovne škole Središće s početkom u 20 sati i 30 minuta (zaostali ogled trećeg kola Prve kadetske košarkaške lige), a drugi sutra, 29. listopada, protiv Cedevite Junior u Domu košarke Cedevita s početkom u 21 sat (sedmo kolo Prve kadetske košarkaške lige).

KK Bosco Zagreb kadeti momčad

Sretno seniorima i kadetima Bosca!

Matej Kalem