Nakon uskršnjih praznika vraćamo se daljnjim natjecanjima. Predstoji nam 5. kolo HT Premijer lige za ostanak i kao domaćin dočekujemo KK Zabok. Sve utakmice ovog kola na rasporedu su u srijedu, 12. travnja.

Ekipa Bosca zasad u ovoj ligi ima učinak od 3 pobjede i 1 poraza, a svakako da će osnaženi pobjedom protiv Dinama imati želju uzeti nove bodove od kluba iz Zaboka, jer su u protekla dva susreta regularnog dijela sezone obje pobjede pripale upravo ekipi iz Zaboka.

Andrej Matić


Kvalitetno se pripremo za utakmicu sa Zabokom
. Trenirali smo i za vrijeme praznika. Od Zaboka smo izgubili oba puta ali ulazimo u utakmicu sa namjerom da pobijedimo. Oni su nas u prošlim utakmicama nadskakali i moramo biti koncentrirani i odlučni obraniti njihov skok.

U 5. kolu slavili su na domaćem parketu 94:87, dok su u 16. kolu bili bolji na Trnskom rezultatom 70:78.

 

Najavu nam je dao Andrej Matić.

Mi smo sada u pobjedničkoj seriji i ne preostaje nam ništa drugo nego da izvučemo pobjedu. 

Andrej Matić BoscoKK Zabok ima kvalitetnu ekipu sa dosta iskusnih igrača.Prošlu utakmicu se izdvojio Luka Tomas. Rekao bih da je izrazito prodoran i nismo tada imali rješenje za njega. Osim njega izdvojio bih i Marka Perovića koji je postigao najviše koševa na toj utakmici. Na njih moramo biti koncentrirani i zaustaviti ih.“

 

Utakmica je na rasporedu u srijedu, 12. travnja 2023., u sportskoj dvorani Boško Božić Pepsi, s početkom u 18sati, a pratiti se može na HKS TV-u.