Bosco Leon Šljivarić

Upisali smo prvi poraz ove sezone

Bosco je ovaj vikend gostovao kod Hermes Analitice u sklopu drugog kola Prve muške košarkaške lige i tražio drugu uzastopnu pobjedu. Utakmica je odigrana u Košarkaškom centru Dražen Petrović, a konačan rezultat nažalost nije bio pozitivan za igrače trenera Ivana Tomasa. Na kraju Analitičari su bili bolji sa 91:76.

U prvom poluvremenu Bosco se rezultatski dobro držao (bilo je 42:35 nakon 20 odigranih minuta). Međutim, nastavak je donio potpuno drugačiju priču. Ključnim se pokazao odlazak domaćina na 22 koša razlike (58:36). Tu je pitanje pobjednika bilo riješeno.

Naš najučinkovitiji igrač bio je Luka Krajnović sa 14 ubačaja.

U prvom poluvremenu mi smo bolje izgledali, iako rezultat to nije pokazao. U drugom pali smo u energetskom smislu i Hermes Analitica pogodila je šuteve koje je trebala, čime se rezultatski odvojila te utakmicu mirno privela prema kraju,

kratko je izjavio igrač Bosca Leon Šljivarić.

Statistiku pogledajte ovdje, a snimku možete vidjeti na YouTube linku niže.

 

Nakon dva odigrana kola Bosco ima omjer 1-1, što znači da je osvojio 3 boda. U sljedećem, trećem kolu dočekuje Dubrovnik. Dvoboj je na rasporedu u subotu, 9. listopada u Sportskoj dvorani Boško Božić-Pepsi s početkom u 16 sati.

Pripremio: Matej Kalem, Služba za medije KK Bosco