U PRODAJI SU GODIŠNJE ULAZNICE KK BOSCA

ZAŠTO GODIŠNJA ULAZNICA?
Kako igramo najjaču HT Premijer ligu voljeli bismo imati i navijače u dvorani, kao na zadnjim utakmicama doigravanja, koji će nam kao ”dodatni igrač” pomagati da budemo bolji od ostalih ekipa, koji će disati s nama i kada nam bude teško dat će nam snagu da budemo bolji.
Zato Vam nudimo mogućnost da za simboličnih 50€ postanete naš godišnji navijač i s godišnjom ulaznicom imate mogućnost gledati sve naše domaće utakmice. Kako ćemo igrati najjaču ligu u Hrvatskoj sigurni smo da će utakmice biti dobre, izazovne jer ipak dolaze najbolje ekipe Hrvatske na naš teren, bit će pobjeda, preokreta, možda i pokoja izgubljena utakmica, ali sigurni smo da će svaka utakmica biti interesantna na svoj način i da ćemo opravdati sudjelovanje u HT Premijer ligi.
Kupnjom godišnje ulaznice dobivate razne sportske predstave, dobit ćete jednu veliku obitelj po vjeri u košarku i sport.

KAKO KUPITI GODIŠNJU ULAZNICU?
1. javite se IVANI PERIĆ (mailom ili telefonski)
2. iznos od 50€ uplatite na račun kluba HR1123600001102422438
3. preuzmite svoju godišnju ulaznicu i budite naša energija s tribina

Hvala onima koji su već kupili svoju godišnju ulaznicu. Istu možete preuzeti 6. 10. 2022. od 16-18 sati ili 2 sata prije utakmice 7. 10. 2022. (petak)

Hvala što ste uz nas jer iz rezultata koje zajedno ostvarujemo vidi se da smo u svim selekcijama u samom vrhu hrvatske košarke i to je rezultat našeg zajedničkog rada te u ovoj sezoni planiramo ponoviti ove rezultate, a uz zajedničko treniranje, malo sportske sreće i vašu podršku s tribina sigurno će mo ostvariti još bolje rezultate.