Zabok uvjerljiv protiv Bosca u Trnskom

Zabok uvjerljiv protiv Bosca u Trnskom

U Sportskoj dvorani Boško Božić-Pepsi odigran je prijateljski dvoboj između Bosca i Zaboka. Susret je završio uvjerljivom pobjedom gostiju od 25 koševa razlike (68:93). Za Bosco to je bio prvi pripremni ogled prije starta nove sezone.

U prvoj četvrtini gosti su bili bolji sa +3 (18:21). Druga četvrtina bila je puno bolja za domaćina, koji je na odmor otišao s prednošću od dva poena (43:41). Treću četvrtinu gostujući sastav dobio je sa 29:15 i time riješio pitanje pobjednika. Posljednji, četvrti period bio je tek odrađivanje posla za goste.

Kod domaće momčadi najefikasniji su bili Petar Babić i Damir Mijić sa 14 koševa, dok su kod gostujuće ekipe najučinkovitiji bili Antonio Črnjević i Mladen Primorac sa 17 poena.

-Rezultatski izgleda kao veliki poraz. Mislim da smo previše grešaka napravili na kraju utakmice. Ne treba oko toga previše dramatizirati s obzirom da je to bila prva utakmica nakon dugo vremena. Nedavno smo se okupili i dosta treniramo. Moglo je biti bolje, ali nema veze, izjavio je novi igrač Bosca Damir Mijić.

Pripremio: Matej Kalem

admin