Bosco protiv Dinama po nove pobjede u kadetskoj i seniorskoj konkurenciji

Bosco protiv Dinama po nove pobjede u kadetskoj i seniorskoj konkurenciji

Ovaj viked Bosco igra “maraton” protiv zagrebačkog Dinama. U petom kolu Prve kadetske lige izabranici Petra Babića i Edija Račkog danas gostuju u Sportskoj dvorani OŠ Rudeš, a početak je u 16 sati i 30 minuta. Sutra u Sportskoj dvorani Boško Božić-Pepsi s početkom u 18 sati igrači trenera Luke Jovanovića i Gorana Perića u sklopu drugog kola Prve muške lige dočekuju momčad, koja se prije zvala Rudeš. Igrač kadetskog i seniorskog sastava Luka Krajnović najavio je oba dvoboja sa Dinamom.

-Kod kadeta to će biti teška utakmica pošto ne možemo računati na Mihaela Tomića, koji je pod mjerom samoizolacije. Što se seniora tiče, očekujemo dobar susret jer Dinamo je vrlo dobra momčad, koja ima puno dobrih igrača. Dat ćemo sve od sebe i nadam se pobjedama u obje utakmice, rekao je igrač Bosca Luka Krajnović.

Osvrnuo se na gostovanje Bosca kod Jazina Arbanasi i na domaću utakmicu Dinama protiv Omiša.

-Pobijedili smo Jazine, koje su solidna ekipa. Omiš je ipak loš sastav pa je pobjeda Dinama od 30 koševa razlike bila očekivana, dodao je.

Za kadete je istaknuo:

-Trebala se igrati Jedinstvena kadetska liga, ali otkazana je zbog koronavirusa. Međutim, bit će održano polufinale i finale kadetskog prvenstva. Trebali bi biti među prve tri momčadi kako bi se tamo plasirali, iako se nadam prvom mjestu na ljestvici, zaključio je Krajnović.

Prijenos utakmice drugog kola Prve muške lige Bosco – Dinamo Zagreb možete naći na LINKU.

Sretno Boscu i nadamo se novim pobjedama!

Pripremio: Matej Kalem

admin