Prva muška košarkaška liga: Gradski derbi na Kajzerici – Bosco gost vodeće Cedevite Junior

Prva muška košarkaška liga: Gradski derbi na Kajzerici – Bosco gost vodeće Cedevite Junior

Sutra u Domu košarke Cedevita sučeljavaju se Cedevita Junior i Bosco. Radi se o susretu 17. kola Prve muške košarkaške lige. Trener Bosca Jakša Vulić najavio je dvoboj protiv vodeće momčadi prvenstva.

-Čeka nas Cedevita Junior, koja ove sezone dominira Prvom muškom ligom. U posljednjem kolu izgubila je na gostovanju kod Omiša. Moram priznati kako taj poraz za mene nije dobra vijest jer sigurno je da će naš protivnik biti mobiliziran. Pri tome mislim na ulazak u ovu utakmicu i kako se želi iskupiti tako da ćemo imati težak posao. Međutim, mi nemamo veliki pritisak jer igramo protiv favorita. Učinit ćemo sve da odigramo dobru utakmicu i da njihovu tranziciju stavimo pod kontrolu. Što se igračkog kadra tiče, oslabljeni smo jer ne možemo računati na Luku Krajnovića, Damira Mijića i Marina Zrnića. Bez obzira na izostanke, ne idemo sa “bijelom zastavom”. Pokušat ćemo napraviti iznenađenje, rekao je trener Bosca Jakša Vulić.

Osvrnuo se na posljednji nastup Cedevite protiv Omiša i podvukao sljedeće:

-Cedevita je imala puno problema sa napadačkim skokom Omiša, iako je praktički cijelu utakmicu bila u vodstvu. Kada uđeš u egal-završnicu, sve je moguće. Tu se radilo o jednom posjedu tako da je sreća otišla na stranu Omiša. Osobno bih volio da je Cedevita dobila utakmicu pa bi njezin pristup za ovu utakmicu vjerojatno bio drugačiji. Ovako će biti motivirana zbog prvog poraza u sezoni i činjenice kako je ovo gradski derbi, dodao je.

Nakon Cedevite slijede utakmice sa momčadima, koje se praktički bore za ostanak.

-Ima još dosta utakmica do kraja regularnog dijela sezone. Protiv Cedevite praktički zaključujemo sudare sa momčadima iz gornjeg dijela poretka. Preostaje nam odigravanje protiv momčadi iz donjeg doma, a imamo nešto lakši raspored u odnosu na protivnike, zaključio je Vulić.

Utakmica između Cedevite Junior i Bosca počinje u 16 sati, a prijenos možete pronaći na LINKU.

Sretno Boscu i nadamo se pobjedi protiv lidera!

Pripremio: Matej Kalem

admin