S maksimalnom borbenošću nadamo se dobroj predstavi protiv Dubrovnika

S maksimalnom borbenošću nadamo se dobroj predstavi protiv Dubrovnika

Sutra u Sportskoj dvorani Boško Božić-Pepsi sučeljavaju se Bosco i Dubrovnik. Riječ je o dvoboju 11. kola Prve muške košarkaške lige. Novi trener Bosca Jakša Vulić najavio je susret protiv Dubrovčana.

-U Novoj godini čeka nas utakmica protiv Dubrovnika. Na ruku nam ide detalj da Dubrovnik prije dolaska u Trnsko igra protiv Dinama u Ciboni. Što se nas tiče, uveli smo neke promjene i od igrača očekujem da to što prije usvoje. Međutim, trebat će vremena da sve to sjedne na svoje mjesto. S maksimalnom borbenošću pokušat ćemo doći do pobjede protiv Dubrovnika. Pobjeda bi nas ostavila u krugu momčadi koje su kandidati za doigravanje, rekao je novi trener Bosca Jakša Vulić.

Za momčad, koju je preuzeo krajem prosinca prošle godine kazao je sljedeće:

-To je spoj mladosti i iskustva, koji imaju potencijal. Što se starijih igrača tiče, s nekima sam već radio. Očekujem da pomognu mladim igračima u njihovom sazrijevanju. Ako postavimo dobre odnose, to može biti dobitna kombinacija. Teško je predvidjeti kraj sezone jer vidite situaciju s koronavirusom. Nadam se da ćemo izbjeći zarazu i da neće doći do izolacija.

Osvrnuo se na omjer od šest pobjeda i četiri poraza, koji je Bosco ostvario nakon deset odigranih utakmica.

-Ne obazirem se na ono što je bilo prije. Mislim da je ovaj omjer dobar jer drži nas u zoni doigravanja, a kroz to možemo izboriti plasman i povratak u HT Premijer ligu. Sezona je duga i ima još dosta utakmica tako da se pogreške iz prvog dijela sezone stignu popraviti, zaključio je Vulić.

Utakmica između Bosca i Dubrovnika počinje u 16 sati, a prvi prijenos u 2021. godini možete pronaći na LINKU.

Sretno Boscu i nadamo se pobjedi na startu 2021. godine!

Pripremio: Matej Kalem

admin