Bosco počeo s pripremama za novu natjecateljsku sezonu

Bosco počeo s pripremama za novu natjecateljsku sezonu

Bosco je krenuo u pripreme za nadolazeću sezonu. Osim Prve muške lige, nastupat će u razigravanju po regijama vezano za Kup Krešimira Ćosića. Održan je prvi trening nakon korona-stanke, a sportski direktor i trener Goran Perić prenio je svoje dojmove poslije treninga.

-Imali smo 12 igrača na treningu. To su sve mladi igrači, a stariji zajedno sa kadetskim reprezentativcima priključuju se 24. kolovoza. Cilj za ovaj tjedan je da probamo igrače i da ih uvedemo u trening. Pravi ciklus priprema starta za tjedan dana, rekao je Goran Perić.

Još nije točno definirano kada i protiv koga Bosco igra pripremne utakmice, ali Perić je spomenuo turnir, koji će se 12. i 13. rujna održati u Zaboku.

-Taj turnir je siguran. Osim nas, na njemu nalaze se domaćin turnira Zabok, Dubrava Furnir i Hermes Analitica. Čekamo ždrijeb Kupa Krešimira Ćosića pa ćemo prijateljske utakmice prilagoditi tome. Teško nam je sada složiti raspored zbog ove specifične situacije, a neki klubovi nisu ni krenuli. Važno je da krenemo i da bude zdravlja, dodao je.

Osvrnuo se na prošlu sezonu Prve muške lige, koju je Hrvatski košarkaški savez prekinuo i poništio zbog koronavirusa.

-To sam već komentirao tako da neću više o tome. Žao mi je sezone, uloženih sredstava, ekipe te što nismo ušli u viši rang, iako smo po kvaliteti i igri to mogli napraviti, zaključio je Perić.

Pripremio: Matej Kalem

admin