Odigrano je peto kolo Prve muške lige

Odigrano je peto kolo Prve muške lige

U petom kolu Prve muške lige ekipa Bosca ugostila je splitski Univerzitas. Publika je mogla uživati u napetoj i do samoga kraja neizvjesnoj utakmici u kojoj su gosti na kraju odnjeli pobjedu rezultatom 75:72.  Od naših igrača ističe se Luka Katura sa 20 poena i 14 skokova. Detaljnu statistiku susreta možete pronaći na LINKU.

“U prvom poluvrjemenu smo dobro kontrolirali utakmicu. Napad je išao dosta tečno, obrana je bila sasvim ok. Primili smo 30 poena, ali u drugom poluvremenu se dogodio potpuni blackout. Oni su zaigralu agresivniju obranu, na koju se mi nismo snašli. Na poluvremenu smo se dogovorili da ćemo agresivno izlaziti na šuteve za 3 poena, što nismo napravili i eto izgubili smo utakmicu.”  – rekao nam je trener Bosca Srđen Helbich poslje utakmice.

Ekipa Bosca u sljedećem kolu putuje u Samobor gdje će snage odmjeriti s istoimenim klubom. Samobor je za sada bez poraza. 

“Ovu utakmicu nismo smjeli izgubiti. Puno bi mirnije išli u Samobor, a ovako nam je imperativ pobjediti tamo. Samobor je jako nezgodna i kvalitetna ekipa. Bit će teško. ” – rekao nam je trener Helbich

admin