Bosco i Rudeš u borbi za pobjedu i bodove u Trnskom

Bosco i Rudeš u borbi za pobjedu i bodove u Trnskom

Treće je kolo Prve muške lige i vrijeme je da KK Bosco odmjeri snage s KK Rudešom. Obe ekipe do sada nemaju niti jednu pobjedu, tako da se očekuje neizvjesnost i zanimljivost, a pobjednik susreta dobit će injekciju samopouzdanja za nastavak sezone.

 

Evo kako je utakmicu s Rudešom najavio trener Bosca Srđan Helbich.
– Mi i Rudeš smo bez pobjede te ćemo je tražiti. Imali smo dosta problema na kojima smo radili. Nadam se da će se protiv Rudeša vidjeti napredak i da ćemo doći do pobjede, rekao je trener Bosca Srđan Helbich.
 
Pobjedom jednih ili drugih dogodio bi se pomak na prvenstvenoj ljestvici. Međutim, Helbich čvrsto stoji na zemlji oko toga.
– Tek je treće kolo i još je rano pričati o ljestvici. Pobjeda nam treba zbog određenog mira i da možemo dalje raditi. Radimo dosta dobro i kvalitetno. Pitanje je gdje će se to prelomiti pa da krenemo pobjeđivati, dodao je Helbich.
 
Osvrnuo se na Rudešove utakmice protiv Universitasa i Samobora.
– Nisu bezazlena momčad, što znači da imaju jako dobru ekipu. To su igrači, koji su igrali na razini više i koji znaju igrati košarku. Na nama je da ne uđemo u njihov ritam, nego da na utakmici držimo visok ritam. Mislim da ćemo iz tog držanja visokog ritma profitirati, zaključio je Srđan Helbich.
 
Pripremio: Matej Kalem
admin