2. Don Bosco kup

2. Don Bosco kup

Pozivamo sve ljubitelje sporta, druženja, košarke i odbojke i sve voljne pomoći drugima da nam se pridruže na 2. Don Bosco kup natjecanju. Radi se o sportsko-zabavnom događanju s humanitarnim karakterom. 

Dana 5.5.2018. godine od 9:00-15:00 sati na vanjskim terenima Osnovne škole Davorina Trstenjaka u Zagrebu, Krčka 3 održati će se natjecanje u odbojci i košarci za najmlađe članove našeg kluba i nama prijateljskih klubova iz Zagreba, okolice, pa i iz susjednih zemalja. Ukupno će se natjecati 12 klubova u košarci , podijeljena u dvije starosne skupine, te 8 ekipa u odbojci. Natjecanja kreću od 9:00 sati i igrati će se do 14:00, kada će uslijediti zabavni program s proglašenjem pobjednika. 

Kotizacija za sudjelovanje klubova koji će se natjecati u cijelosti će se donirati Udruzi veliko srce malom srcu koja je neprofitne, humanitarna udruga liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim grješkama i drugim srčanim bolestima. Osnovana je 1994. godine u Zagrebu, kao takva je jedna od najstarijih u Hrvatskoj. Cilj udruge je prikupljanje sredstava za medicinsku opremu, razvoj pedijatrijske kardiologije i organiziranje ostalih projekata udruge.

Za pratitelje natjecatelja, njihove i naše prijatelje, posjetitelje iz naselja osmislili smo razne zabavne igre pa vas sve još jednom pozivamo dođite pridružite nam se i provedite prekrasan proljetni dan na zraku u ugodnom društvu, uz sport i zabavu.

 

Evo nekoliko slika kako nam je bilo lani:

    

 

admin