2. Don Bosco kup 2018

2. Don Bosco kup 2018

Završio je još jedan 2. Don Bosco 🏆 

Uz puno dobre zabave, druženja, smijeha i natjecanja ugostili smo 21 ekipu, 12 u muškoj košarci 🏀 i 9 u ženskoj odbojci🏐, te svi zajednički pomogli rad udruge Veliko srce malom srcu financijski kroz donacije i prodaju materijala udruge, te kroz promociju udruge na samom događanju i podizanje svijesti o potrebama koje imaju djeca s prirođenim srčanim grješkama. 

Zahvaljujemo se svima na sudjelovanju, a posebne čestitke pobjednicima. 
To su u godištima:

➡️ 2006-2007
🥇KK Gorica
🥈OŠ Kralja Tomislava – Cedevita
🥉KK Remete

➡️2004-2005
🥇KK Zapad
🥈KK Medveščak
🥉KK Bosco

a ostali sudionici bili su u godištu 2006-2007 KK Bosco, KK Medveščak i KK Pepi Sport, dok su u godištu 2004-2005 još bili KK Pepi Sport, KK Pešća Cedevita i KK Podsused. Sve sudionike pohvaljujemo na dobrom ponašanju i fair igri te se nadamo njihovu odazivu i iduće godine.

Odbojkašice su se natjecale u 2 kategorije mini i maloj odbojci, a sudionici su bili OK Don Bosco, HAOK Mladost, OK Nebo i OK Fenix sa više svojih ekipa. 

Također veliko hvala našim gostima, voditeljici programa Josipi Rupić koja već tradicionalno sudjeluje na svim našim događajima, pjevačici Ivani Marić i dječjem zboru Zagrebački anđeli, kao i gospodinu Kazimiru Ilijašu koji nas je pozdravio u ime pokroviteljice događaja Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović.

Uživajte u slikama i vidimo se sljedeće godine!

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true"}
admin